FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
12 september - Fred (Den Haag)

Familie Chabot

Familie Chabot
Familie Chabot
Signeersessie
Zaterdag 12 september 2020 16:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht

Op zaterdag 12 september tijdens Bookstore Day is de familie Chabot om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Bart, Splinter, Maurits en Sebastiaan signeren hun boeken! Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Let op: dit evenement is een meet & greet zonder zitplaatsen. U kunt aansluiten in de signeerrij, aanmelden is verplicht. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Familie bracht in één jaar tijd vier boeken uit
Het gebeurt niet vaak dat meerdere leden van een gezin boeken uitbrengen. Bij de familie Chabot is dit wel het geval en in dit jaar verschenen er maar liefst vier. Splinter Chabot was de eerste met Confettiregen, waarna broer Sebastiaan en vader Bart volgden met De slaap die geen uren kent en Mijn vaders hand. Van Maurits Chabot verscheen Het papieren paleis, een kritische kijk op ons rechtssysteem dat hij samen schreef met Maurits Barendrecht.

Bookstore Day
Dit jaar vindt op zaterdag 12 september alweer de vierde editie van Bookstore Day plaats. Alle zelfstandige boekwinkels in Nederland vieren vandaag hun bestaan. In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages, hoge kortingen die alleen in de winkel te vinden zijn. Wees er snel bij, want OP=OP. Bekijk hier ons volledige programma!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...