FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur

Fatboy bij Paagman

Fatboy biedt een breed scala aan kleurrijke Fatboy zitzakken, gigantische Fatboy lampen, über-sized Fatboy parasols, magische Fatboy hangmatten, superrelaxte Fatboy hondenkussens en een uitbundige Fatboy kandelaar voor buiten.

Fatboy

Fatboy biedt een breed scala aan kleurrijke zitzakken, gigantische lampen, gezellige waterkruiken, magische hangmatten, superrelaxte hondenkussens en een uitbundige kandelaar voor buiten. Ontworpen voor jouw gemak en een lust voor het oog. De Fatboy producten vinden inmiddels in 50 landen en op ieder continent gretig aftrek. In de kelder van Paagman hebben wij een showroom waarin de meest waanzinnige Fatboy producten gestald staan, van zitzak tot hangmat! 

Fatboy zitzakken
Zitzakken is waar het avontuur voor Fatboy in 2002 mee begon. De eerste zitzak was de zitzak the original, waarmee Fatboy bekend is geworden. De zitzak the original voor velen onmisbaar geworden. Vandaag de dag heeft Fatboy zitzakken in de meest uiteenlopende kleuren, diverse materialen en met vrolijke prints.

Fatboy hangmatten
Hangmat met standaard, superstevig onderstel en verkrijgbaar in 14 gave kleuren. De Fatboy hangmatten zorgen gegarandeerd voor een ontspannen sfeer.

Fatboy hondenkussens
Hondenkussen en een stoere uitstraling gaan niet samen? Dan heb je de Fatboy hondenkussens nog niet gezien. Na een actieve dag wil je immers als hond ook wel even lekker loungen. Omdat ook honden in verschillende maten komen hebben wij een groot hondenkussen en een klein hondenkussen in 4 kleuren die perfect in je interieur passen!
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...