FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
24 april - Fred (Den Haag)

Femke van der Laan

Femke van der Laan
Femke van der Laan
Interview door Liddie Austin
Woensdag 24 april 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 24 april is Femke van der Laan om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217). Zij zal naar aanleiding van haar boek Stad vol ballonnen geïnterviewd worden door Liddie Austin. Aansluitend zal zij signeren.

Stad vol ballonnen
Femke van der Laan schreef een jaar lang wekelijks in Het Parool over haar leven in de stad na de dood van haar echtgenoot Eberhard, de burgemeester van Amsterdam. Haar columns werden talloze keren gelezen en gedeeld. Stad vol ballonnen is een liefdevolle en ontroerende schets van rouw in het dagelijks leven. "Al die herinneringen die zo aanwezig zijn dat ze wel zichtbaar moeten zijn. Als een grote ballon die met een touwtje aan mijn pols vastzit. Eentje die ik overal mee naartoe sleep. De stad is vol ballonnen. Met touwtjes vastgemaakt aan polsen."

Femke van der Laan
Femke van der Laan begon na het overlijden van haar man Eberhard van der Laan een column in Het Parool over haar rouw. Het idee voor een column kwam van haarzelf. Voor zijn overlijden werkte ze als journalist en eindredacteur voor NPO Focus, een online platform van de publieke omroep. Eerder al schreef ze vijf jaar een column voor Fabulous Mama.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...