FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
14 maart

Femke Halsema

Femke Halsema
Femke Halsema
Lezing en signeren
Maandag 14 maart 19:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Maandag 14 maart is Femke Halsema om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Zij geeft een lezing naar aanleiding van haar boek Pluche en aansluitend signeert zij.

Pluche
Pluche
 is de persoonlijke en openhartige autobiografie van Femke Halsema over haar jaren in de landelijke politiek. Twaalfenhalf jaar zat Halsema voor GroenLinks in de Tweede Kamer, maar op 17 december 2011 nam zij afscheid. Van vertegenwoordiger van een collectief wilde ze weer individu worden.

Femke Halsema
In Pluche blikt Femke Halsema voor het eerst terug op haar leven in de Tweede Kamer: van haar begintijd als nieuwbakken kamerlid tot geliefd fractievoorzitter die heel zichtbaar was in het publieke debat. Ze beschrijft de impact die de politiek op haar leven heeft gehad. Bovendien geeft het boek een tijdsbeeld van een van de meest turbulente periodes in de geschiedenis van de Nederlandse samenleving met de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, de paspoortaffaire rond Ayaan Hirsi Ali en de opkomst van Geert Wilders. 

De 81e Boekenweek, van 12 tot en met 20 maart 2016, draait om het thema Duitsland – Was ich noch zu sagen hätte…. Duitsland: het land van Bach, Berlijn en van Bratwurst. Van diepgeworteld voetbalsentiment en kuilen aan het strand. En van de Tweede Wereldoorlog. Maar Duitsland biedt nog zoveel meer onderwerpen om over te praten, te lezen en te schrijven. Het Boekenweekgeschenk Broer is dit jaar geschreven door Esther Gerritsen. Het Boekenweekgeschenk is gratis bij besteding van ten minste 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken en zolang de voorraad strekt.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...