FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Agenda
Archief
12 januari- Centrum (Den Haag)

Floor Tuinstra

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra
Boekpresentatie
Zaterdag 12 januari 2019 11:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Zaterdag 12 januari presenteert Floor Tuinstra om 11:00 uur haar boek Reflexologie voor baby’s bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Zij zal een korte presentatie geven en na afloop is er gelegenheid om uw boek te laten signeren.

Reflexologie voor baby’s – Masseer de kwaaltjes van je kindje in 1 minuut weg
Hoe kan ik mijn baby door laten slapen? Kan ik krampjes wegmasseren via de voetjes? Hoe help ik mijn baby met ontlastingsproblemen?

Dit boek geeft je handvatten om je baby van zijn kwaaltjes te verlichten. Babyreflexologie is te vergelijken met een afstandsbediening: als je via lichte druk de knopjes weet te vinden, krijg je direct het gewenste resultaat. Dit kan al in 1 minuut. Het enige wat je nodig hebt zijn je handen en liefdevolle aandacht.

In dit boek worden speelse en eenvoudige technieken uitgelegd met makkelijk te onthouden namen zoals de Pinguïn en de Inktvis. Denk aan de volgende symptomen die je via babyreflexologie gemakkelijk kunt aanpakken:

Ontspanning
Beter ontlasten
Krampjes
Beter slapen
Verkoudheid
Doorkomende tandjes
Oogontsteking
Oorontsteking
Binding met je kindje

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra (1981) is de 1e babyreflexoloog van Nederland. Zij geeft sinds 2012 les, zowel in het binnen- als buitenland, aan kinderfysiotherapeuten, kraamverzorgers, neonatologen, verloskundigen, reflexologen, kinderverpleegkundigen, babymassage- en yogadocenten, vaders, moeders, opa’s en oma’s.

Baby’s ondervinden al snel resultaat van de reflexologie en gaan beter slapen, hebben minder tot geen krampjes, zitten lekkerder in hun vel en produceren weer volle luiers!
 

 

 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...