FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
19 november - Fred (Den Haag)

Florine Duif

Florine Duif
Florine Duif
Lezing
Dinsdag 19 november 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 19 november is Florine Duif van TheMompany.com om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Moeder genoeg een lezing geven. Aansluitend zal zij signeren. 

Moeder genoeg
De druk die vrouwen zichzelf opleggen is hoog en wordt nog hoger als we moeder worden; we moeten leuk zijn met de kids, tijd hebben voor onze partner, een fijn sociaal leven hebben en carrière maken. Maar, hoe zit het met je eigen geluk en kun je nog wel genieten? In dit boek gidst Florine je door alle vlakken van je leven heen: werk, vriendschappen, je relatie, maar ook selfcare en je (financiële) gezondheid. Kies wat jij belangrijk vindt, leer om hulp vragen en neem je eigen vrijheid terug. Met veel herkenbare verhalen van andere moeders en zichzelf biedt ze je een nieuw perspectief. Ook geeft Florine tips en concrete tools zodat je weer ademruimte en moed krijgt.

Florine Duif
Florine Duif (29) is moeder van twee dochters en oprichter van TheMompany.com, want ze vond het tijd dat er een online destination moest komen voor topics die écht belangrijk zijn tijdens je zwangerschap, maar niet altijd bespreekbaar worden gemaakt.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...