FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
8 april

Franca Treur

Franca Treur
Franca Treur
Lezing samen met illustrator Olivia Ettema
Zondag 8 april 2018 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 8 april 2018 zijn Franca Treur en Olivia Ettema om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred. Zij zullen een lezing geven over hun gezamenlijke boek Slapend rijk

Slapend rijk en andere verhalen
De bundel Slapend rijk zit vol mensen die niets bijzonders doen, behalve in de smaak proberen te vallen, ergens aan proberen te wennen of iemand beminnen terwijl er een derde in het spel is. In verhalen van steeds twee bladzijden wordt bij de lezer een mix aan gevoelens opgeroepen, van medelijden en plaatsvervangende schaamte tot sympathie en herkenning. Iedereen probeert wel eens onhandig indruk op iemand te maken. En wie kent niet het gevoel van teleurstelling, omdat een ander niet precies zo denkt als jij? Na het succes van X&Y is Slapend rijk een nieuwe bundeling piepkleine psychologische verhalen, groots geïllustreerd door Olivia Ettema.

Franca Treur en Olivia Ettema
Franca Treur (1979) is de auteur van het bekroonde en verfilmde Dorsvloer vol confetti, De woongroep, Hoor nu mijn stem en het geschenk Ik zou maar nergens op rekenen in het kader van De week van het Zeeuwse boek. Haar boek X&Y met 35 piepkleine psychologische verhalen werd ook al geïllustreerd door Olivia Ettema. Zij tekent voor onder meer NRC Handelsblad, Trouw, De Groene Amsterdammer, Het Concertgebouw en het Haagse Kinderboekenmuseum. Vorig jaar verscheen van haar het bejubelde Pruimen op sap, een erotisch ABC-boek in samenwerking met Ewoud Sanders.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...