FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
12 mei - Fred (Den Haag)

Francis Kuijk

Francis Kuijk
Francis Kuijk
Proeverij en signeren
Zondag 12 mei 2019 13:00-16:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, aanmelden niet nodig

Ter gelegenheid van de aanstaande Tong Tong Fair is op zondag 12 mei is Francis Kuijk om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal een selectie van haar recepten uit haar kookboek Basisboek Indonesisch laten proeven en uiteraard zal zij signeren. Kom gezellig langs om te proeven!

Basisboek Indonesisch
Met Basisboek Indonesisch haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en -uitleg in huis. De verzameling recepten geeft je op een praktische manier basiskennis over de Indonesische keuken. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en vele recepten zijn overgedragen van moeder op dochter. Bovendien geeft zij in Basisboek Indonesisch goede informatie over ingrediënten - waar ze te kopen en hoe ze te bereiden en bewaren -, bijzonder keukengerei en handige technieken om zelf aan de slag te gaan.

Francis Kuijk
De Nederlands-Australische Francis Kuijk heeft Indonesische roots en werd in 2016 bij het grote publiek bekend als finalist van Heel Holland Bakt. Sindsdien geeft ze workshops en demo's door het hele land, waarin de authentieke Indonesische keuken centraal staat. Ze staat geregeld in de keuken bij Tijd voor MAX op NPO 1 en is wekelijks te zien als huischef bij Brabants Bont op Omroep Brabant. In 2017 verscheen haar eerste kookboek. 

Tong Tong Fair
Van 23 mei t/m 2 juni 2019 vindt de 61e Tong Tong Fair plaats op het Malieveld in Den Haag. De Tong Tong Fair is een optelsom van een internationale beurs, een food event en een cultureel festival, georganiseerd in diverse themapaviljoens met podia. Ook dit jaar resulteert dit weer een caleidoscopische cross-over van oosterse en westerse culturen, met een sterk internationaal programma. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...