FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
7 juni - Fred (Den Haag)

Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen
Francis van Broekhuizen
Boekpresentatie
Dinsdag 7 juni 2022 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar

Op dinsdag 7 juni is Francis van Broekhuizen om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Bij twijfel hard zingen presenteren. Aansluitend zal zij signeren.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

Bij twijfel hard zingen

In Bij twijfel hard zingen gaat Francis van Broekhuizen, ’s lands geliefdste operazangeres, musicalster, tekenaar en tv-personality, dieper in op de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven. De geliefde en fascinerende Van Broekhuizen, bekend van theater, radio en televisie, wijdt op eigenzinnig en ontroerende wijze uit over haar roerige leven, ondersteund door haar eigen humoristische illustraties. Volledig open en eerlijk vertelt zij over haar leven als misdienaar bij de nonnen, haar geloof in God, haar coming-out, gepest worden en natuurlijk haar liefde voor opera en het podium.

‘Francis van Broekhuizen schrijft makkelijk en licht, maar zo herkenbaar en beleefd… Je hoort het haar zingen!’ Paul de Leeuw

‘Francis veroverde in korte tijd veel harten met haar goudeerlijke humor.’ Libelle

Aanmelden
De boekpresentatie van Francis van Broekhuizen gratis toegankelijk. Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Heeft u zich aangemeld? Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 7 juni uitgeleverd worden. Francis van Broekhuizen zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...