FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Paagman vestiging Fred

Van oudsher is Paagman gevestigd aan de Frederik Hendriklaan in het Haagse Statenkwartier. Paagman werd op 1 november 1951 opgericht als Boekhandel Paagman door de heer Gerard Paagman sr. In 1977 startte zijn zoon, Gerard Paagman jr., een eigen kantoorvakhandel. Waar Paagman sr. succesvol was als winkelbedrijf voor particulieren en scholieren, was Paagman jr. minstens zo succesvol in de verkopen aan bedrijven van o.a. kantoorbenodigdheden en kantoormeubilair. Halverwege de jaren ’90 voegde Paagman jr. de bedrijven samen en legde daarmee de basis voor het huidige Paagman bedrijf. Met het aantreden van de derde generatie in het familiebedrijf eind jaren ’90, ging Paagman een nieuwe fase in.

Route-informatie

Paagman B.V.
Frederik Hendriklaan 217
2582 CB Den Haag

Met het openbaar vervoer
Met de tram:
tram 11 (halte Willem de Zwijgerlaan), tram 16 (halte Frederik Hendriklaan)

Met de bus:
bus 21 (halte Willem de Zwijgerlaan), bus 24 (halte Gemeentemuseum/Museon of halte Frederik Hendrikplein). Bus 21 stopt direct tegenover Paagman. Vanaf de overige tram- en bushaltes hierboven bereikt u Paagman aan de Frederik Hendriklaan te voet in ca. 2 minuten. Zie voor reistijden met het openbaar vervoer: http://www.9292ov.nl

Parkeergelegenheid
Op de Frederik Hendriklaan en in de omliggende straten geldt dagelijks vanaf 13.00 uur betaald parkeren (€ 1,70 / uur)

Openingstijden

maandag - vrijdag: 09:00 - 21:00 uur
zaterdag: 09:00 - 18:00 uur
zondag: 12:00 - 17:00 uur
Bijzondere openingstijden

Onze klanten van dienst zijn, dat is onze passie en drijfveer. En om dat te bewerkstelligen is de eerste voorwaarde natuurlijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Daarom is Paagman 7 dagen per week geopend - doordeweeks bovendien iedere avond. Slechts vier dagen per jaar sluiten we onze winkel in verband met de belangrijkste nationale feestdagen. Bovendien zijn we online natuurlijk àltijd bereikbaar en kun je daar altijd terecht om door ons assortiment te bladeren, te bekijken of producten op voorraad zijn en een bestelling te plaatsen of volgen.

Assortiment

Bij Paagman Fred kunt u terecht voor:
- Boeken, boeken, heel veel boeken (ook dwarsliggers, luisterboeken en ereaders)
- Villa Paagman: De allerleukste, gaafste, grootste en meest belevenisvolle kinderboekwinkel van Nederland
- English Bookshop: Find your English favourites at Paagman!
- Kicking Horse Café: Geniet van goede koffie, goed eten en het goede leven
- Kantoor- en cadeauartikelen van bekende merken in de kantoorvakhandel
- Ebooks via de bestaande systemen
- Muziekartikelen (cd’s, lp’s) en dvd's
- Tijdschriften en kranten

Villa Paagman

Op 1 oktober 2011 werden de deuren geopend van Villa Paagman: de allerleukste, gaafste, grootste en meest belevenisvolle kinderboekwinkel van Nederland. Ontwerpster Marieke van Doorn (o.a. Efteling) visualiseerde de belevenisvolle wereld van het kinderboek in een prachtige winkel. De naam Villa Paagman verwijst naar andere bekende kindervilla’s als Kakelbont en Achterwerk. In Villa Paagman worden kinderen én hun ouders meegenomen op een unieke ontdekkingstocht langs de mooiste, grappigste, spannendste en meest ontroerende verhalen. Villa Paagman is onderdeel van de vestiging van Paagman aan de Frederik Hendriklaan en heeft dezelfde openingstijden.


Kicking Horse Café

Met het Kicking Horse Café heeft Paagman eind jaren '90 een stukje paradijs vanuit Canada naar Nederland gebracht. Het café-restaurant ontleent haar naam aan de Kicking Horse Coffee die in de Canadese Rocky Mountains wordt gebrand. Bijna 20 jaar later is dit Canadese stukje paradijs hier nog steeds: compleet gerenoveerd in een gloednieuwe jas, maar met hetzelfde gevoel. Een nieuwe menukaart, maar nog altijd de authentieke Canadese Rocky Mountain Kicking Horse Coffee. Geniet van goede koffie, goed eten en het goede leven in ons vernieuwde Kicking Horse Café. Bekijk onze menukaart hier.

Muziek bij Paagman

Terug van weggeweest: de muziekafdeling keert terug in onze vestiging aan de Frederik Hendriklaan. Sinds 26 juni 2020 kunt u bij Paagman weer terecht voor een groot assortiment CD’s en vinyl. Paagman heeft een breed gevarieerd aanbod cd’s, dvd’s en lp’s tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dat klinkt als muziek in de oren!

Benieuwd naar de visie van Paagman? Kijk dan hier of lees meer over onze vestiging Centrum, Delft of Mall of the Netherlands!
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...