FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
29 juni - Centrum (Den Haag)

Fred van Leer

Fred van Leer
ShoppingNight
Meet & Greet Fred van Leer
Vrijdag 29 juni 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Vrijdag 29 juni is het weer ShoppingNight in de binnenstad van Den Haag. Om 19:00 uur is stylist Fred van Leer te gast bij Paagman vestiging centrum Lange Poten 41 voor een meet & greet. Daarnaast deelt Paagman gedurende de ShoppingNight ook mocktails uit in de coffee & tea bar op de eerste verdieping. 

Leer van Fred - Heerlijke anekdotes, tips en tricks van Fred van Leer
In Leer van Fred doet stylist Fred van Leer een boekje open over zijn persoonlijke leven, en deelt hij zijn beste stylingtips. Wat moet je als vrouw minimaal in je kledingkast hebben? Wat kan wel en wat absoluut niet? Hoe kun je basis-items combineren om toch elke keer weer een nieuwe look te creëren? Het gaat Fred niet om wat ‘in’ is (want een in- en uit-lijstje is pas echt ‘uit’!), maar om je te kleden naar je figuur.
Leer van Fred is een heerlijk boek om te lezen, met hilarische uitspraken, sappige anekdotes en handige tips voor je eigen kledingkast. Met medewerking van Fred’s bekende klanten, zoals: Kim-Lian van der Meij, Glennis Grace en Caroline Tensen.
Fred van Leer (@fredvanleer) is een bekende tv-host, Instagram-fenomeen en YouTuber. Maar bovenal is hij stylist – dat is en blijft zijn vak. Al jaren lang geeft hij tips hoe je er door kleding op en top uit kunt zien.

ShoppingNight
ShoppingNight is dit jaar très chique. Het belooft een waar ‘Fête de la Mer’ te worden!
ShoppingNight in de bruisende Binnenstad Den Haag is het grootste winkelevenement van Nederland. De twaalfde editie, vrijdag 29 juni, staat geheel in het teken van Feest aan Zee en heeft daarom als thema Fête de la Mer. Een heerlijk avondje uit vol acties en entertainment, van Paris plage tot petit four! Oh là là ..
Zullen we je verleiden om te komen voor een heerlijke avond uit in de mooie Binnenstad Den Haag?

Meer informatie ShoppingNight

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...