FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
4 oktober - vestiging FRED

Frits Spits

Frits Spits
Frits Spits
Muzikale lezing en signeren
Zondag 4 oktober 12:30 uur (GEWIJZIGD!)
Paagman vestiging FRED, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
LET OP: AANVANGSTIJD GEWIJZIGD VAN 13:00 UUR NAAR 12:30 UUR!
Zondag 4 oktober is rasverteller Frits Spits om 12:30 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van zijn nieuwe luistergids De standaards van Spits. wordt hij geïnterviewd en na afloop zal hij signeren. tijdens deze middag zal er ook een selectie gedraaid worden uit de luistergids.

Over De standaards van Spits

Aan de hand van 90 liedjes loodst rasverteller Frits Spits ons door tekst en inhoud van de mooiste Nederlandstalige liedjes van de afgelopen 60 jaar. Van Corry Brokken tot Maaike Ouboter, van Ramses Shaffy tot Claudia de Breij. Van Peter Koelewijn en Armand naar Thé Lau en Typhoon. Van cabaret naar kleinkunst, van rock naar pop, en terug. Om vrolijk van te worden!


Over Frits Spits

Frits Spits is een van de bekendste radiomakers en televisiepresentatoren in Nederland. Zijn naam is een begrip, zijn radiostem een gezaghebbende. Generaties muziekliefhebbers groeiden met hem op. Spits kreeg landelijke bekendheid met De Avondspits, Tijd voor Twee, De Strepen van Spits, en recent, De Taalstaat. Spits studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht en heeft een gevoelige en bovenal vloeiende pen. Hij kan liefdevol spreken en schrijven over de meest indrukwekkende liedjes die Nederland rijk is. De poëtische ondertoon in zijn informatieve teksten is een meerwaarde.


Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...