FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
15 april

GameMeneer

GameMeneer
GameMeneer
Signeren
Zaterdag 15 april 2017 15:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 15 april is GameMeneer om 15:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Hij vertelt over zijn nieuwe boek  Hoe word je een GameMeneer,  zal zijn boek signeren en je kunt met hem op de foto!

 

Hoe word je een GameMeneer
Voor alle fans van Don, alias GameMeneer, een van de grootste Nederlandse YouTube-sterren van dit moment. In Hoe word je een GameMeneer vertelt Don over zijn weg naar succes, zijn favoriete games, het ontstaan van 'Kaaaa, ik ben een meeuw' en alles wat Don GameMeneer maakt.
Dagelijks plaatst GameMeneer een gaming video op zijn kanaal op YouTube, dat ondertussen meer dan 700.000 abonnees heeft. Hij is actief sinds 2012 en zijn filmpjes zijn meer dan 250 miljoen keer bekeken.

Don GameMeneer
Biografie op YouTube staat: ‘Welkom op GameMeneer. Mijn naam is Don en ik maak gaming video’s, die ik vervolgens op het internet plaats. Ik ben ook die jongen die een vast gezicht is bij DagelijksHaaDee. Dagelijks kun je video’s van mij verwachten in lekkere 720 of 1080 HD-kwaliteit. Ik upload video’s over heel verschillende games, omdat ik gewoon van spelletjes houd.’
YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/user/GameMeneer

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...