FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Geef een boek cadeau

Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen opgroeien tussen de boeken
De leesbevorderingscampagne ‘Geef een boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen op te laten groeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Hoe bereiken we alle kinderen? Door te geven! Voor een heel klein bedrag is het boek Dolfje Weerwolfje te koop, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben.

Doneer een kinderboek

In onze winkels én online zijn de boeken te koop en kunt u ook gelijk een boek doneren aan een goed doel. Klik hier om een boek te doneren

In Den Haag geven we de gedoneerde boeken aan de Stichting Leergeld, in Leidschendam aan de Voedselbank Leidschendam Voorburg en in Delft aan de Voedselbank Delft.

Kleurplaat

Maak je eigen Dolfje Weerwolfje masker met deze kleurplaat! Knip het masker uit, maak gaatjes voor de ogen en elastiekjes en kleur het masker in zoals jij wilt. ‘Woe-woe!’

Dolfje Weerwolfje-serie

De Dolfje Weerwolfje-boeken zijn los van elkaar te lezen, maar het is nog leuker om de serie in de juiste volgorde te verslinden! We hebben alle boeken op een rijtje gezet. Kan je met een paar klikken op de knop zo verder lezen!
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...