FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur

Geef een boek cadeau

De leesbevorderingscampagne ‘Geef een boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen op te laten groeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Hoe bereiken we alle kinderen? Door te geven! Voor een heel klein bedrag is het boek Mees Kees te koop, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen opgroeien tussen de boeken!

Doneer een kinderboek

In onze winkels én online zijn de boeken te koop en kun je ook gelijk een boek doneren aan een goed doel. Klik hier om een boek te doneren

In Den Haag geven we de gedoneerde boeken aan de Stichting Leergeld, in Leidschendam aan de Voedselbank Leidschendam Voorburg en in Delft aan de Voedselbank Delft.

Woordzoeker

De woordzoeker van Mees Kees is niet zomaar een woordzoeker... het is een lange-woorden-woordzoeker! Kan jij alle woorden vinden?

Lees nog meer Mees Kees

De Mees Kees-boeken zijn los van elkaar te lezen, maar het is nog leuker om de serie in de juiste volgorde te verslinden! We hebben alle boeken op een rijtje gezet. Kan je met een paar klikken op de knop zo verder lezen!
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...