FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
15 mei - Fred (Den Haag)

Geert Kimpen

Geert Kimpen
Geert Kimpen
Lezing
Woensdag 15 mei 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 15 mei is Geert Kimpen om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Het meisje dat aan de oever verscheen een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren. 

Het meisje dat aan de oever verscheen
Op de zesde dag na de geboorte tekent de Godin Satwai bij elk mens zijn levenslot op het voorhoofd. Kama's lot wijkt af van dat van de mensen uit zijn dorp en zijn familie. Het lukt hem niet het leven te leiden dat van hem verwacht wordt. Wanneer hij een wijze stoffenhandelaar ontmoet die hem vertelt over de mysterieuze 'Tempel van het Oosten', weet hij dat het tijd is om zijn dorp te verlaten. Hij verlangt naar deze geheimzinnige tempel waar zoekers en verdwaalden zichzelf zouden vinden en waar jongens ingewijd worden tot man. Kama hoopt zo zijn lot te aanvaarden en het respect voor zichzelf te hervinden. Maar dan ontmoet hij het meisje aan de oever van de rivier. Zij beweert dat ze zijn zielsverwante is. Zal zijn reis eindigen nog voordat die goed en wel begonnen is? Welke zin heeft het verder te zoeken naar zijn ware essentie wanneer hij door het meisje volledig omarmd wordt zoals hij is? Moet hij niet eerst de lange eenzame tocht maken op zoek naar zijn ware essentie, zelfs al loopt hij dan de kans om zijn zielverwante voor altijd te verliezen? Wat zou jij doen? Zou je blijven of vertrekken?

Geert Kimpen
Geert Kimpen (1965) begon zijn carrière als toneelmaker, maar ging na de geboorte van zijn dochtertje aan de slag met zijn werkelijke roeping: schrijver zijn. Na zijn debuutroman De Kabbalist (meer dan 100.000 verkochte exemplaren en uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans De Geheime Newton, Rachel, of het mysterie van de liefde en De prins van Filettino.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...