FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
27 oktober

Geluksprofessor

Geluksprofessor
Patrick van Hees
Lezing en signeren
Donderdag 27 oktober 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdagavond 27 oktober is Patrick van Hees, de "geluksprofessor", om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Geluk is D.O.M. geeft hij een lezing en aansluitend signeert hij.

Geluk is D.O.M.
Geluksprofessor Patrick van Hees: 'Optimaliseer ke geluksgevoel met drie bouwstenen: doelen, opladen en mensen'.
 
Patrick van Hees is dé Nederlandse expert op het gebied van geluk. Op basis van onderzoeken en publicaties van deskundigen over de hele wereld, aangevuld met inzichten uit persoonlijke gesprekken met experts uit theorie én praktijk, komt hij met zijn theorie over geluk: ‘Geluk is D.O.M. Oftewel: Doelen, Oplaadpunten, Mensen.’
 
Wat zijn precies jouw doelen? Hoe vind je jouw persoonlijke oplaadpunten, en waarom is verbinding met andere mensen zo belangrijk? In Geluk is D.O.M. legt Patrick van Hees op frisse, duidelijke wijze uit hoe je jouw geluksgevoel kunt optimaliseren.

Patrick van Hees (1969), alias De geluksprofessor, is spreker, schrijver en coach op het gebied van geluk. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich fulltime op het thema geluk te richten. Hij deed vijf jaar onderzoek en reisde vele malen naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. Hij is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands populairste spreker over geluk. Patrick is getrouwd, woont in Zaandam en heeft drie kinderen. Van zijn eerste twee boeken, De geluksprofessor en De geluksoma werden meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...