FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
9 oktober - Mall of the Netherlands

Geronimo Stilton

Geronimo Stilton
Geronimo Stilton
Meet & greet
Zondag 9 oktober 2022 13:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands
Leeftijdsindicatie: vanaf 9 jaar

Wauw! Geronimo Stilton komt naar de Mall of the Netherlands! Op zondag 9 oktober is de leukste man eh... muis, Geronimo Stilton om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet. Kom jij ook?

Aanmelden
De meet & greet met Geronimo Stilton is gratis toegankelijk. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om Geronimo Stilton te ontmoeten en op de foto te gaan. Wel vragen wij je om je aan te melden, zodat wij hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen.

Geronimo Stilton
Geronimo Stilton is een beroemde schrijversmuis die 36 jaar geleden geboren werd in Rokford op Muizeneiland. Zijn geboortedatum is top secret en niemand weet wie zijn ouders zijn. Hij groeide op bij zijn tante Lilly, samen met zijn neef Klem, die hem van jongs af aan al plaagt (maar toch houden ze veel van elkaar!). Hij heeft daarnaast nog een zus, Thea, die speciaal verslaggeefster is bij De Wakkere Muis en een neefje Benjamin, die nog op school zit. Geronimo is een intellectuele boekenwurm die het altijd goed deed op school. Na school ging hij studeren en niet lang daarna studeerde hij af in de Geschiedenis van de Rattentaal en de Filosofie van de Snorhaar. Nu nog steeds houdt Geronimo ontzettend veel van lezen! Geronimo is de uitgever van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van Muizeneiland, en hij schrijft daarnaast heel veel kinderboeken. Hij heeft inmiddels al vier jaar op rij de prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen met zijn Fantasia boeken! Gi-ga-cool!

Van 5 t/m 16 oktober 2022 Kinderboekenweek: Gi-ga-groen!
We gaan lekker naar buiten op avontuur in de natuur, want de Kinderboekenweek is dit jaar Gi-ga-groen! De natuur is overal om ons heen en buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. En natuurlijk organiseren we allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Wie tijdens de Kinderboekenweek voor minstens €12,50 aan kinderboeken koopt, krijgt het Kinderboekenweekgeschenk Waanzinnige boomhutverhalen van Andy Griffiths & Terry Denton cadeau.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...