FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur

Speciaal voor u gesigneerd!

Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. U leest er alles over op onze nieuwspagina en in onze nieuwsbrief.

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom bij deze verrassende interviews en bijzondere lezingen, meestal gecombineerd met signeersessies. Bent u onverhoopt niet in de gelegenheid om tijdens het auteursbezoek langs te komen, maar wilt u toch een door de auteur gesigneerd exemplaar van een boektitel ontvangen? Geen enkel probleem!

Via onze website kunt u in veel gevallen heel eenvoudig een uniek gesigneerd exemplaar bestellen, voorzien van een persoonlijke opdracht. U haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Boektitels die hiervoor in aanmerking komen herkent u eenvoudig aan de speciale markering en de keuzemogelijkheid in de winkelmand. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Hieronder ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren.
Komt uw favoriete auteur bij Paagman en wilt u een titel laten signeren die niet in onze actuele lijst staat? Vaak is dat wel mogelijk! Neem dan even contact met ons op.

Gesigneerd bij Paagman.nl

9 ARTIKELEN
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...