FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
TIP: Voeg een artikel toe voor gratis verzending, bijvoorbeeld

Speciaal voor u gesigneerd!

Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. U leest er alles over op onze nieuwspagina en in onze nieuwsbrief.

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom bij deze verrassende interviews en bijzondere lezingen, meestal gecombineerd met signeersessies. Bent u onverhoopt niet in de gelegenheid om tijdens het auteursbezoek langs te komen, maar wilt u toch een door de auteur gesigneerd exemplaar van een boektitel ontvangen? Geen enkel probleem!

Via onze website kunt u in veel gevallen heel eenvoudig een uniek gesigneerd exemplaar bestellen, voorzien van een persoonlijke opdracht. U haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Boektitels die hiervoor in aanmerking komen herkent u eenvoudig aan de speciale markering en de keuzemogelijkheid in de winkelmand. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Hieronder ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren.
Komt uw favoriete auteur bij Paagman en wilt u een titel laten signeren die niet in onze actuele lijst staat? Vaak is dat wel mogelijk! Neem dan even contact met ons op.

Gesigneerd bij Paagman.nl

63 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Serie
Meer Minder
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...