FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
9 oktober - Fred (Den Haag)

Gi-ga-groene middag

Gi-ga-groene middag
Gi-ga-groene middag
Spelletjesmiddag
Zondag 9 oktober 2022 13:00-15:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Leeftijdsindicatie: vanaf 5 jaar

Op zondag 9 oktober organiseren we bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) tussen 13:00 en 15:00 uur de Gi-ga-groene spelletjesmiddag. Hoe word je een echte natuurheld? Deze middag zit vol leuke spelletjes en je steekt er ook nog wat van op! Van afval sorteren tot stek-workshop. Kom langs voor gi-ga veel plezier!

Aanmelden
De Gi-ga-groene middag is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen plaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten.

Van 5 t/m 16 oktober 2022 Kinderboekenweek: Gi-ga-groen!
We gaan lekker naar buiten op avontuur in de natuur, want de Kinderboekenweek is dit jaar Gi-ga-groen! De natuur is overal om ons heen en buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. En natuurlijk organiseren we allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Wie tijdens de Kinderboekenweek voor minstens €12,50 aan kinderboeken koopt, krijgt het Kinderboekenweekgeschenk Waanzinnige boomhutverhalen van Andy Griffiths & Terry Denton cadeau.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...