FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
8 oktober- vestiging CENTRUM

Gillian King

Gillian King
Gillian King
Boekpresentatie en signeren
Donderdag 8 oktober 19:00 uur
Paagman vestiging CENTRUM: Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 8 oktober 2015 presenteert Gillian King om 19:00 uur bij Paagman vestiging CENTRUM haar nieuwe boek Alles of niets. Na afloop zal zij signeren.

Alles of Niets!
Alles of niets!, een gelaagde feelgoodroman van de Haagse topauteur Gillian King.

Nikki's jeugdliefde Koen heeft haar verlaten. Zij kan zich daar niet bij neerleggen en zet alles op alles om hem terug te krijgen, tot ze erachter komt dat ze al maanden dagelijks in de trein zit met een aantrekkelijke man die perfect bij haar past. Die man is Thijs. Zijn vriendin Roos heeft onlangs haar affaire met een collega aan hem opgebiecht. Ze hebben besloten samen verder te gaan, maar Thijs heeft het er moeilijk mee. Dus wanneer hij aan de praat raakt met het meisje in de trein, vertelt hij haar dat hij single is. Zo voelt hij het namelijk ook. Roos doet haar best om na haar misstap haar relatie met Thijs te redden. Als ze via via hoort dat hij is gesignaleerd met een andere vrouw, wil en kan ze dat niet geloven. Het zal toch niet waar zijn dat ze háár Thijs verliest aan een ander?

Gillian King
Gillian King heeft haar stijl gevonden. Ze is op haar best in mozaïekverhalen, waarin je meeleeft met alle personages. Dankzij de subtiele humor en herkenbare situaties leest Alles of niets! heerlijk weg

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...