FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
29 november

Het Den Haag van Golden Earring

Het Den Haag van Golden Earring
Het Den Haag van Golden Earring
Presentatie en signeren
Zondag 29 november 13:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 29 november presenteren Hagenaars Cees van Rutten en Jan Sander om 13:00 uur hun boek Het Den Haag van Golden Earring bij Paagman vestiging Fred. Barry Hay, Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen zullen deze middag aanwezig zijn!

Het Den Haag van Golden Earring

Het Den Haag van Golden Earring beschrijft, geïllustreerd met foto’s van o.a. Anton Corbijn en Kees Tabak, vier routes door Den Haag langs ongeveer 120 locaties die iets met Golden Earring te maken hebben. Vanzelfsprekend worden de Marathon, de Houtrustrotonde, Club 192, het Zuiderpark en het Paard van Troje aangedaan. De leden van het eerste uur zijn allen opgegroeid bij het Zuiderpark in de wijk Oostbroek en Cesar in de binnenstad. Dit boek volgt Golden Earring door Den Haag. Van het eerste optreden in gebouw Custodia tot en met een recent optreden in het Paard van Troje.


 

Cees van Rutten en Jan Sander

Cees van Rutten is beeldend kunstenaar en grafisch ontwerper. Hij publiceerde in 2012 Earringgek over zijn Golden Earring collectie. Jan Sander is NVM makelaar-taxateur en heeft jarenlang voor het Golden Earring Infoblad geschreven. Ze volgen Golden Earring sinds 1965 en wonen en werken in Den Haag.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...