FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
11 oktober

Graeme Simsion

Graeme Simsion
Graeme Simsion
Interview en signeren
Dinsdag 11 oktober 19:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdagavond 11 oktober is de Australische auteur Graeme Simsion om  19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Het beste van Adam Sharp wordt hij geïnterviewd en aansluitend signeert hij.

Een geweldige roman over liefde, muziek en in het reine komen met het verleden

De nieuwe roman van Graeme Simsion (Het Rosie Project), Het beste van Adam Sharp, is een geweldig verhaal over liefde, muziek en in het reine komen met het verleden.

Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp, getrouwd en tevreden, uit het niets een bericht van zijn Eerste Echte Liefde. Samen hadden ze een fantastische tijd - hij speelde piano in een bar, zij zong - tot Adams tijd in Australië erop zat en hij terugkeerde naar Engeland. Overvallen door nostalgie en vragen - wat als hij wél had gekozen voor haar? - beantwoordt Adam het bericht. Is er een tweede leven voor zijn eerste liefde?

De Australiër Graeme Simsion werkte als consultant maar verkocht zijn bedrijf om fulltime schrijver te worden. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Met zijn debuutroman Het Rosie Project verovert hij de wereld. De filmrechten zijn verkocht aan Sony Pictures. Het Rosie Effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Het beste van Adam Sharp is zijn nieuwe roman, met nieuwe hoofdpersonen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...