FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
6 oktober

Griezelbus

Griezelbus
Griezelbus
Vrijdag 6 oktober 2017 16:00 uur
Paagman vestiging Fred
Leeftijdsindicatie: vanaf 8 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Stap vrijdag 6 oktober vanaf 16:00 uur in de echte Griezelbus, want hij staat voor Paagman. Je kan verschillende Paul van Loon quizjes doen, dus bereid je goed voor! Wie weet kom je ook P. Onnoval tegen…

De Griezelbus
De Griezelbus is een rode oude Amerikaanse schoolbus, gebaseerd op bekende kinderboeken van Paul van Loon. De boeken gaan over de mysterieuze schrijver P. Onnoval (een anagram van P. van Loon) die met zijn autobus rondrijdt. Onnoval gebruikt zijn eigen verhalen zonder dat iemand het weet om kinderen in zijn macht te krijgen. Keer op keer dreigen kinderen door zijn bus en verhalen in de val te lopen en moeten ze al hun moed en verstand gebruiken om Onnoval te verslaan.

Paul van Loon schrijft boeken voor kinderen van 7 tot 99 jaar. Dat doet hij al meer dan 25 jaar. Miljoenen kinderen in binnen- en buitenland kennen zijn boeken over Dolfje Weerwolfje en over de Griezelbus. Zelf houdt hij het meest van griezelverhalen, gekke verhalen en grumorverhalen (dat is een combinatie van de eerste twee). De ideeën daarvoor haalt hij uit de Andere Werkelijkheid, die hij betreedt wanneer hij ’s nachts schrijft.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...