FRED (Den Haag): open voor afhalen
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: open voor afhalen
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
6 oktober - Fred (Den Haag)

Groen-Geile Boekie

Groen-Geile Boekie
Groen-Geile Boekie
Signeersessie
Dinsdag 6 oktober 2020 20:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht

Op dinsdag 6 oktober zijn Robert Jan Rueb en Sjaak Bral om 20:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen Ut groen-geile boekie vannut Haags - de Kerauna-edisie signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Let op: dit evenement is een meet & greet zonder zitplaatsen. U kunt aansluiten in de signeerrij, aanmelden is verplicht. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Ut groen-geile boekie vannut Haags - de Kerauna-edisie
Den Haag, stad van ziektes. We gaan ze hier niet allemaal opdreunen, maar de pleuris, de cholera, de tering… allen hebben ze hun roots in de Hofstad. Maar nu is er corona, of zoals we in Den Haag zeggen en schrijven: ‘kerauna’. Half september zal dan ook Ut Groen-Geile Boekie, de Kerauna-edisie verschijnen. Als klap op de zorg krijg je bij het boek een gratis unieke Haagse Harry bekbedekkâh (mondkapje). De nieuwe uitgave Ut Groen-Geile Boekie, de Kerauna-edisie is een coronafrisse heruitgave met hele nieuwe hoofdstukken en nooit eerder vertoonde illustraties. Een must-have voor iedere liefhebber van het Haags.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...