FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
29 februari

Hameeda Lakho

Hameeda Lakho
Hameeda Lakho
Boekpresentatie en signeren
Maandag 29 februari 19:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Maandag 29 februari is Hameeda Lakho om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. In het kader van de presentatie van haar boek Help Jezelf zij een lezing geven en aansluitend signeren.

Help Jezelf
Leer weer op jezelf vertrouwen met hulp van ervaringsdeskundige Hameeda Lakho Heb je iets heel aangrijpends meegemaakt? Ben je bijvoorbeeld ontslagen of na jaren gescheiden? En vraag je je af hoe je er ooit weer bovenop komt? In Help jezelf ontdek je hoe je zelfs in de meest onvoorstelbare omstandigheden op jezelf kunt blijven vertrouwen. Aan de hand van indrukwekkende verhalen over misbruik, scheiding, vermissing, verlies en ziekte, laat Lakho zien dat je tijdens het verwerken van je trauma verschillende fases doorloopt. Ze helpt je om uit te vinden welke fase voor jou relevant is en hoe je daarmee om kunt gaan. Lakho werd als kind jarenlang zowel geestelijk als lichamelijk mishandeld. Gesterkt door haar ervaringen, reikt ze handvatten aan voor veerkracht en herstel. Laat je inspireren, motiveren en informeren door lifecoach Hameeda Lakho en leer je innerlijke strijd overwinnen.

Hameeda Lakho
Hameeda Lakho (1964) werd geboren in Pakistan, maar groeide op in Nederland. Ze schreef verschillende boeken over haar jeugd, zoals Verborgen Tralies, die alom lovend werden ontvangen. Ze is initiatiefneemster van de Stichting Geheim Geweld en werd in 2009 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Hameeda Lakho
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...