FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
15 juni

Hardloopclinic

Hardloopclinic
Hardloopclinic
Tips & tricks en signeren
Woensdag 15 juni 19:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Hardloopclinic van Annemerel de Jongh, auteur van Live, Love, Run. Tijdens de clinic van Annemerel geeft zij een korte presentie van haar boek waarbij ze ingaat op tips & tricks bij hardlopen. Ze neemt je mee naar buiten om daar onder haar begeleiding een stukje te gaan hardlopen (kom dus in je sportoutfit!). Na het hardlopen is er tijd om je boek te laten signeren!

Live, Love, Run.
Inspirerende verhalen, recepten en praktische tips van een hardloop junkie.
Annemerel de Jongh was nooit bijzonder sportief, totdat ze op haar 17e het hardloopvirus te pakken kreeg. Nu maakt niets haar gelukkiger dan het lopen van marathons. Hoe ze van hardloophater hardloopliefhebber is geworden vertelt ze in Live, Love, Run. Aan de hand van persoonlijke anekdotes, praktische tips en recepten vertelt ze je alle ins en outs van het hardlopen: hoe je het beste kunt beginnen, hoe je het volhoudt, wat je aantrekt, hoe je zorgt dat je geen blessures krijgt (en wat je moet doen als je er toch mee te maken krijgt) en nog veel meer. Na het lezen van dit boek kun je niet anders dan je hardloopschoenen aantrekken en van start gaan.

Annemerel de Jongh
Annemerel de Jongh (1989) blogt al twaalf jaar met veel succes op haar persoonlijke blog Annemerel.com. Ze studeerde Taal en Communicatie in Amsterdam en is freelance journalist voor o.a. Metro Fit & Health. Ze heeft inmiddels al vijf marathons gelopen.

Annemerel de Jongh is de powervrouw onder de Nederlandse bloggers. Met een marathon van 3.26 in de benen en een boek om jaloers op te zijn. – OLIVIER HEIMEL, HOOFDREDACTEUR RUNNER'S WORLD

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...