FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
2 september - vestiging FRED

Harry van Grieken

Harry van Grieken
Harry van Grieken
Boekpresentatie en signeren
woensdag 2 september 19:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Op woensdag 2 september presenteert Harry van Grieken om 19:00 uur zijn derde deel van de trilogie Familiebedrijf bij Paagman vestiging Fred. In juli 2015 verscheen het eerste deel, in augustus het tweede, en het derde en tevens laatste deel in september. Roderik van Grieken, oprichter en directeur van het Nederlands Debat Instituut, zal zijn vader interviewen over de trilogie.

Deze non-fictie "achterwaarts" vertelde familieroman beschrijft 115 jaar geschiedenis. Hierin zijn het familie melkbedrijf - en na 1998 haar coöperatieve opvolgers - de rode draad. Deze rode draad loopt sinds 2009 met Royal FrieslandCampina uit op een optimale Hollands glorie op wereldschaal.

In deze boeken beschrijft Harry van Grieken op meeslepende wijze het spirituele, sociale en politieke levensverhaal van vier generaties van Grieken vol bijzondere avonturen en ontmoetingen. Voor Harry is het melkglas als een venster op de wereld. Hij ontmoet - en leest veel over - markante tijdgenoten. Oud-premier Ruud Lubbers zegt over hem: "Zoals Geert Mak schreef over de eeuw van zijn vader vanuit de protestantse hoek, zo beschrijft Harry de eeuw van zijn vader vanuit het katholieke volksdeel."

Als afsluitende "levensles uit zijn levensverhaal" eindigt hij - geinspireerd door Einstein - met een persoonlijke beschouwing over 'de rol van religies in een zich voltooiende schepping'.


Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Harry van Grieken
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...