FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
3 juni

Hebban Noir chez Paagman

Hebban Noir chez Paagman
Hebban Noir chez Paagman
Spannende avond voor thrillerlezers
Vrijdag 3 juni 18:30 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Op vrijdag 3 juni, de dag na de uitreiking van de Gouden Strop, organiseren Hebban.nl en Paagman opnieuw een feestelijke avond voor thrillerlezers. Tijdens de avond van het spannende boek voor lezers, krijgt de echte thrillerliefhebber een gevarieerd programma aangeboden. Speciaal voor dit evenement opent Paagman Centrum vanaf 18:30 uur haar deuren voor een bomvol programma speciaal voor de ultieme fans van spannende boeken.

SIMON DE WAAL ÉN WINNAAR VAN DE GOUDEN STROP 2016 
19.15 - 19.50 uur
Simon de Waal is de geschenkauteur van de Spannende Boeken Weken 2016. Hij is scenarioschrijver, auteur en regisseur. Daarnaast werkt hij ook bij de Amsterdamse recherche. Simon de Waal is dit jaar de geschenkauteur van de Spannende Boekenweken met Vector. Eerder schreef hij al mee aan de succesvolle boekenreeks Bureau Raampoort met Appie Baantjer, met de seriepersonages Van Opperdoes en Jacob in de hoofdrol. In juli verschijnt zijn nieuwe thriller Nemesis, waarin een team rechercheurs er alles aan moet doen om na een reeks aanslagen de dader te vinden.  


Ook zal de kersverse WINNAAR van de Gouden Strop 2016 aanschuiven bij dit gesprek! De begeleiding van het interview is in handen van Hebbans thrillerredacteur Soraya Vink.  
 
BOEKPRESENTATIE ZWARTE WEDUWE VAN TOMAS ROSS & CORINE HARTMAN 
20.00 - 20.15 uur

Vorig jaar presenteerden Tomas Ross en Corine Hartman tijdens Spannende Zaken hun eerste duothriller Doodskopvlinder. De samenwerking beviel zo goed dat het inmiddels tijd is om hun tweede thriller Zwarte weduwe te presenteren. In deze thriller keert het Special Force team Securicor met agenten Adam Kaplan en Carrie Montevagio terug om de dader achter een reeks bloedige aanslagen te vinden.

PANEL MET WALTER LUCIUS, CHARLES DEN TEX EN LOES DEN HOLLANDER
20.15 - 20.50 uur
Walter Lucius
In 2013 won Walter Lucius de Schaduwprijs voor beste Nederlandstalige debuutthriller met De vlinder en de storm. Vorige maand bracht hij een ‘directors cut’ van zijn debuutthriller uit dat al snel werd gevolgd door zijn nieuwe thriller Schaduwvechters. In dit tweede deel van de Hartland-trilogie keren seriepersonages Farah Hafez en Paul Chapelle terug en worden ze geconfronteerd met een duizelingwekkende zoektocht naar de waarheid.  


Charles den Tex
Hij won driemaal de Gouden Strop en publiceerde in 2014 samen met zijn vrouw Anneloes Timmerije de roman Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd. Dit jaar keerde Charles den Tex terug naar het thrillergenre met zijn nieuwe boek Bot, dat meteen werd getipt door het boekenpanel van De Wereld Draait Door.  


Loes den Hollander
Ze debuteerde in 2006 met de thriller Vrijdag en vorige maand presenteerde ze al weer haar twintigste thriller Droombeeld. Loes den Hollander is één van de meest geliefde thrillerschrijfsters van Nederland en publiceerde naast haar thrillers verscheidene verhalenbundels en een roman.


Tijdens Hebban Noir modereert Loes den Hollander het panel waarin ze Walter Lucius en Charles den Tex alles vraagt over hun nieuwe thrillers en alles wat er komt kijken bij het schrijven.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...