FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
26 maart - vestiging FRED

Hedi de Vree

Hedi de Vree
Hedi de Vree
Boekpresentatie
Donderdag 26 maart 19:00 uur
Paagman Vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 26 maart presenteert Hedi de Vree om 19.00 haar boek Blijven ademhalen bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van haar nieuwe boek zal Hedi de Vree worden geïnterviewd door literatuur- en cultuurjournalist Maartje Laterveer.


 

Blijven Admenhalen - wat yoga mij over liefde, verdriet en het leven leerde
Hedi de Vree heeft een inspirerend boek over mindful leven geschreven vol lessen over doorzettingsvermogen, wilskracht, flexibiliteit, focus, geluk, rust en dankbaarheid.

- ‘Een dapper en kwetsbaar portret van hoop, liefde en uiteindelijk geluk ‘-  Isa Hoes over BLIJVEN ADEMHALEN
Yoga maakt gelukkig. Steeds meer mensen beoefenen yoga en wat zij beweren, wordt nu ook wetenschappelijk onderbouwd: yoga heeft een positief effect op je geluksgevoel. Maar voor het zover is, moet je de eerste yogahobbel wel durven nemen...
Een paar jaar geleden voelde Hedi de Vree zich ongelukkig, angstig en alleen. Ze was onzeker in haar werk, haar moeder was net overleden en haar huwelijk wankelde. Alles veranderde toen ze – in eerste instantie met tegenzin – naar een yogales ging, en daar iets heel anders vond dan ze verwacht had. Op de mat leerde ze niet alleen yogalessen, maar ook levenslessen. Want ze ontdekte dat het rekken en strekken symbool kan staan voor het leven. Vandaag de dag is Hedi vol levenslust en energie – en dit allemaal door bewust bezig te zijn met lichaam en geest. In Blijven ademhalen vertelt ze met humor en warmte hoe je door yoga een ander mens kunt worden.
Hedi de Vree (1976) is werkzaam als redacteur, tekstschrijver en yogadocente.

Maartje Laterveer
Maartje Laterveer werkt als journalist voor onder andere Vogue en FD Persoonlijk. Ze is gespecialiseerd in interviews en sociaal-maatschappelijke artikelen en de onderwerpen: mode, literatuur, mensen, leven en de kunst ervan. Ook is zij de auteur van de roman De mooiste kleur die niet bestaat.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...