FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
13 november - Fred (Den Haag)

Henk Blanken

Henk Blanken
Henk Blanken
Lezing
Woensdag 13 november 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 13 november is Henk Blanken om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Beginnen over het einde een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren. 

Beginnen over het einde 
Nergens ga je zo prettig dood als in Nederland. Behalve als je dement bent. Want ook al mag het van de wet, geen arts helpt je bij het sterven als je niet meer begrijpt wat er gebeurt. Waarom is euthanasie bij dementie zo moeilijk? En hoe kan het wél? In dit openhartige boek laat Henk Blanken zien hoe belangrijk het is om op tijd te beginnen over het einde. Met je naasten en met je arts. Zodat je niet te vroeg dood gaat, maar ook niet te laat.

Henk Blanken
Henk Blanken (1959) schreef voor de Volkskrant, De Groene Amsterdammer en The Guardian. Voor zijn journalistieke werk kreeg hij een Tegel, een Gouden Pennetje en een EU Health Prize for Journalists. Hij heeft parkinson en daardoor een grote kans op dementie. Voor De Correspondent onderzoekt hij hoe om te gaan met aftakeling en de dood.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...