Vestiging FRED: Open tot 21:00 uur
Vestiging CENTRUM: Open tot 19:00 uur
Archief
1 april

Herman Koch

Herman Koch
Herman Koch
Interview door Jean-Pierre Geelen
Zaterdag 1 april 2017 15:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 1 april is de auteur van het Boekenweekgeschenk, Herman Koch, om 15:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven en zijn laatste boek De Greppel wordt hij geïnterviewd door Volkskrant columnist Jean-Pierre Geelen en aansluitend signeert hij.

Van 25 maart t/m 2 april is het weer Boekenweek. Dit jaar is het thema Verboden Vruchten. Wel willen, niet mogen, toch doen: verboden vruchten, zowel in het leven als in de letteren. Het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven is dit jaar geschreven door Herman Koch. Het Boekenweekgeschenk is gratis bij besteding van ten minste 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken en zolang de voorraad strekt.

Op zondag 2 april kan er gratis met NS gereisd worden met het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven.

Makkelijk leven
Tom Sanders is een gevierd schrijver van zelfhulpboeken en hij leidt een gelukkig leven met Julia en twee volwassen zonen, van wie de jongste, Stefan, zijn oogappel is. Tijdens een verjaardagsfeestje voor Julia staat hun schoondochter Hanna – op wie Tom en Julia niet dol zijn – opeens voor de deur. Snikkend vertelt ze dat ze door Stefan is geslagen en dat dat niet de eerste keer is. Moet Tom zijn lievelingszoon Stefan aanspreken op zijn gedrag? Of loont het misschien meer om de adviezen uit zijn zelfhulpboeken in praktijk te brengen, zoals zijn bekende richtlijn ‘Probeer problemen niet altijd op te lossen door eraan te denken; vaak worden ze eerder opgelost door er niet aan te denken’?
Makkelijk leven laat zien hoe een man die met zijn levensinzichten zo succesvol is opeens alle zeilen bij moet zetten om de problemen in zijn eigen leven het hoofd te bieden.

Herman Koch
Herman Koch (1953) is bekend als televisiemaker en schrijver. Koch brak als schrijver door met Het diner: het werd aan 40 landen verkocht en de roman stond maandenlang in De Bestseller 60 en wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times. Zijn meest recente roman is Geachte heer M. (2014). Begin 2017 ging de Amerikaanse verfilming van Het diner, met Richard Gere in de hoofdrol, in première.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Herman Koch
*
*
*
*
*
Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...