FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
6 september - Fred (Den Haag)

Het Haags geheugen

Het Haags geheugen
Het Haags geheugen
Ineke Mahieu en Ad van Gaalen
Boekpresentatie
Donderdag 6 september 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 6 september 2018 zijn Ineke Mahieu en Ad van Gaalen om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen hun boek Het Haags geheugen presenteren. Aansluitend zullen zij signeren.

Het Haags geheugen
In Het Haags Geheugen behandelen Haags schrijversduo Ineke Mahieu en Ad van Gaalen 75 typisch Haagse fenomenen die er niet meer zijn, maar nog steeds deel uitmaken van het Haags collectief geheugen. Van de Dierentuin tot Club 192, van De Bataaf tot Maison Krul; de Hagenaar kan ze zich herinneren of kent ze van horen zeggen.
Ook minder bekende fenomenen worden behandeld. Wie weet nog dat er een woonschool was voor de asocialen? Wie kent nog het Huis van Bewaring aan de Casuariestraat, waaruit het zo makkelijk ontsnappen was? Wie kan nog aanwijzen waar de rivier de Moer liep?

Ineke Mahieu en Ad van Gaalen
Ineke Mahieu en Ad van Gaalen schreven eerder samen al de boeken De Haagse canon en De Haagse plekken, waarin ze geschiedenisverhalen en plekken die iedere Hagenaar moet weten en kennen in een handig overzicht plaatsten.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...