FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
9 januari

Het wonder van jou

Het wonder van jou
Het wonder van jou
Vertellen en signeren
Zaterdag 9 januari 13:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 9 januari zijn Gouden Griffel- en Gouden Penseel-winnaars Jan Paul Schutten en Floor Rieder om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van hun nieuwste boek Het wonder van jou en je biljoenen bewoners zullen zij op een bijzondere manier alles vertellen over het menselijke lichaam en na afloop signeren.
Het nieuwste boek is de opvolger van het prachtige kinderboek Het raadsel van alles wat leeft.

Het wonder van jou en je biljoenen bewoners
‘Dit is een boek waar je niet omheen kunt, over het interessantste onderwerp ooit. Dit is een boek over jou!’
Jij bent een wonder
Als er iemand een wonder is, dan ben jij het wel. Ja, jij! Neem alleen al je bloedvaten. Als je die allemaal aan elkaar vast zou plakken, dan kreeg je een draad die twee keer om de aarde past. Of denk eens aan die biljoenenmicroben die in en op je lichaam zitten en die je heel hard nodig hebt om te overleven. Hoe zien ze eruit en wat doen ze daar?
Biljoenen bewoners

Het wonder van jou en je biljoenen bewoners is meer dan een boek over het menselijk lichaam. Het vertelt hoe een cel er van binnen uitziet. En dat een gewone cel in jouw lichaam er nog spectaculairder uitziet dan de Death Star uit Star Wars. Het legt uit hoe je kunt zien of iemand verliefd op je is, waarom je sneller boos wordt bij warm weer en waarom je slim wordt van kauwgom eten. Dat dus - en nog veel, veel, véél meer...

Het raadsel van alles wat leeft
Het wonder van jou en je biljoenen bewoners en Het raadsel van alles wat leeft zijn in dezelfde stijl geschreven: met veel humor, vol vaart en met een onnoemelijke hoeveelheid informatie. De geweldig mooie en grappige illustraties van Floor Rieder maken het boek nóg leuker. 'Het raadsel' werd keer op keer bekroond: het boek sleepte onder andere de Gouden Griffel, het Gouden Penseel, de Gouden Tulp (beste non-fictieboek) en de Nienke van Hichtumprijs binnen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...