FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Met korting naar het theater? Op vertoon van uw Paagman Privilege pas kunt u met 10% korting naar geselecteerde (boeken)voorstellingen van Het Nationale Theater!

Zo werkt het:
1. Bestel uw tickets* op de website van Het Nationale Theater
2. Vul de actiecode Paagmantheater in en ontvang 10% korting
3. Neem uw Paagman Privilege Pas mee naar het theater!
4. Bij de voorstelling wordt uw Paagman Privilege Pas gecontroleerd

*Deze actie is uitsluitend van toepassing op door Het Nationale Theater geselecteerde (boeken)voorstellingen

De tickets voor de nieuwe voorstellingen van theaterseizoen 2023-2024 zullen vanaf 25 mei 2023 te koop zijn.

De avond is ongemak

Bos Theaterproducties
De avond is ongemak
is een verstikkend en schrijnend verhaal, opgeschreven in buitengewoon beeldrijk proza. Elke zin is een klein kunstwerkje. De theaterbewerking wordt op prachtige wijze verwezenlijkt door schrijver Jibbe Willems en regisseur Nina Spijkers, twee van de meest talentvolle theatermakers van dit moment. Samen maken zij een hartverscheurende en ontroerende voorstelling over de moeilijkste onderwerpen in het leven: de dood, rouw en schuldgevoel.
di 23 jan 2024 koop tickets

Het oneindige verhaal (8+)

Filiaal theatermakers
Het Oneindige Verhaal
, naar het wereldberoemde boek, is een voorstelling voor jong en oud! Verwacht livemuziek en wonderlijke wezens. Zeven acteurs spelen al die fantastische wezens met poppen én maskers en vijf musici van o.a. Slagwerk Den Haag verzorgen de bijzondere livemuziek.
zo 28 jan 2024 koop tickets

Sonny Boy

Solo Stories
Met de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl wederom tot leven. Nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waar hij niet altijd even welkom was. Gespeeld door Tarikh Janssen (The Bodyguard, Ik Wist Het, Drijfvermogen en Kamp van Koningsbrugge).
ma 5 feb 2024 koop tickets

The World According to Shakespeare

De Spelersfederatie
In twee uur tijd brengt De Spelersfederatie een compilatie van stukken van Shakespeare op de planken en maken we van heel de wereld een podium en andersom. In deze nieuwe voorstelling storten ze zich met ongeëvenaarde gretigheid op het werk van Shakespeare. King Lear meets Romeo en Julia in het bos van Midzomernachtsdroom.
do 14 mrt 2024 koop tickets

Lady + Lord Macbeth

Suburbia
Veel bloed, wreedheid en duisternis. Zo staat Macbeth, ‘de Schotse tragedie’ van Shakespeare, bekend. Auteur Tom Lanoye en regisseur Olivier Diepenhorst voegen hier onverwachte elementen aan toe. Zo heeft Lady Macbeth in deze bewerking een centrale en drijvende rol. In hun jeugd hebben Lady en Lord MacBeth elkaar onvoorwaardelijk trouw gezworen. Hun leven wordt nu echter overschaduwd door een grote tragedie: zij blijven kinderloos. Lady MacBeth verzint een manier om het gapende gat in hun bestaan te vullen. Wat een waanzinnig plan leek, wordt een obsessie.
wo 3 april 2024 koop tickets

Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Korthals Stuurman Theaterproducties
Het ultieme relatiedrama! Zo wordt Edward Albee’s toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? steevast genoemd. Twee koppels beleven een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen. Gespeeld door Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Ellie de Lange, die als geen ander in staat zijn de vileine humor met het zwartgallige drama te combineren. In dit meesterwerk drijven zij elkaar tot het uiterste.
vr 10 en za 11 mei 2024 koop tickets

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...