FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
17 december

Hugo Borst

Hugo Borst
Hugo Borst
Interview door Arjan Peters
Donderdag 17 december 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum; Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 17 december is Hugo Borst om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging centrum. In het kader van zijn nieuwste boek Ma wordt hij geïnterviewd door Arjan Peters en aansluitend zal hij signeren.

Ma
Hugo Borst vindt 'mantelzorger' een raar woord, maar hij is het wel. Al drie jaar verzorgt hij zijn zesentachtigjarige moeder, die aan dementie lijdt. Op ontroerende en vaak geestige wijze schrijft hij over de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest. Ook beschrijft hij hoe de onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis verloopt. Intussen haalt hij herinneringen op aan zijn jeugd en aan zijn moeder in betere tijden. 'Ma' is een liefdevol en prachtig geschreven portret van een moeder en haar zoon.

Hugo Borst 
Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G.en O Louis, dat door de kwaliteitskranten jubelend ontvangen werd. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Hugo Borst
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...