FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
20 april - Fred (Den Haag)

Ibtihal Jadib

Ibtihal Jadib
Ibtihal Jadib
Boekpresentatie
Woensdag 20 april 2022 17:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 20 april is Ibtihal Jadib om 17:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Onzichtbare liedjes presenteren. Aansluitend zal zij signeren.

Onzichtbare liedjes
Ibtihal Jadib schreef ruim vijf jaar een veelgelezen column voor Volkskrant Magazine, eerst onder het pseudoniem Hayat, maar sinds twee jaar onder haar eigen naam. Haar columns zijn scherp, ongemeen geestig en sprankelend. Ze schrijft over alles wat er zoal voorbijdendert in het leven: een bijzonder museumbezoek met haar ouders, deftige contactadvertenties in de krant, de door haar kinderen opgedrongen poes, praktische boerkamode en vrouwen die maar blijven zeuren over abortusrechten. Met een twinkeling pent ze haar observaties neer.

Aanmelden 
De boekpresentatie van Ibtihal Jadib is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 20 april uitgeleverd worden. Ibtihal Jadib zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...