FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
28 maart - Centrum (Den Haag)

Ilja Gort

Slurpen! met Ilja Gort
Donderdag 28 maart 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Lange Poten 41, Den Haag
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 28 maart is Ilja Gort om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum. Hij zal vertellen over zijn nieuwe boek en uiteraard wordt er weer geslurpt! Aansluitend zal hij signeren.

Ilja Gort
Ilja Gort 1951) is een Nederlandse schrijver, wijnboer en presentator die afwisselend in Nederland en in Frankrijk woont. Gort was tot 2000 succesvol in het componeren van reclametunes en daarna legde hij zich toe op het schrijven van boeken en het maken van wijn.

Boekenweek
Van 23 tot en met 31 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘De moeder, de vrouw', ontleend aan het gelijknamige gedicht van Martinus Nijhoff. De Boekenweek viert het boek, en in 2019 vieren we boeken over moederschap in het bijzonder. Iedereen heeft een moeder, hartverwarmend en zorgzaam, streng of afwezig. Fictie en non fictie brachten vele markante moeders voort: via dochters en zonen die schrijven over hun moeder, moeders die schrijven over het moederschap. Jas van belofte van Jan Siebelink is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Murat Isik heeft het Boekenweekessay van 2019, Mijn moeders strijd, geschreven.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Ilja Gort
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...