FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
25 november - Fred (Den Haag)

Inez van Leeuwen

Inez van Leeuwen
Inez van Leeuwen
Boekpresentatie
Donderdag 25 november 2021 16:00 uur (NIEUWE TIJD)
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Let op! Vanwege de verplichte sluitingstijd om 18:00 uur zal dit evenement om 16:00 uur starten.

Op donderdag 25 november is Inez van Leeuwen om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar twee boeken Alleen al hoe je naar mij kijkt en Er zijn geen grenzen komen presenteren. Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden geplaceerde evenementen
De boekpresentatie van Inez van Leeuwen is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Om geplaceerde evenementen bij te wonen, vragen wij u om uw coronatoegangsbewijs te laten zien. Als u in de winkel komt voor een evenement, dan scannen we op de locatie van het evenement uw CoronaCheck app voordat u plaats kunt nemen.

Alleen al hoe je naar mij kijkt
De hond… hij moest eens weten dat hij op de cover van dit boekje staat. Hij weet van niets, dat is jammer. Ik heb zo vaak naar hem gezocht en keek naar hem uit als ik weer eens op het strand liep. Wie ben je? Hoe heet je? Wie is je baasje? Waar ben je? Zelfs op Facebook heb ik naar hem gezocht. Zonder resultaat. Tevergeefs. Meer modellen weten het niet: Schot, de Schotse Hooglander in de duinen, de reigers in het park, de haringen in de zee, Woodlouse, het hondje in de regen, de pony, de torenvalk, de meerkoeten in het park, de meeuwen, de drieteenstrandloper op het havenhoofd, de apen en het elfje in de boom. Zij weten niet dat zij in dit boekje staan met ’n gedichtje erbij. Wil jij wat voor mij doen? Misschien… je weet maar nooit, kom jij een van deze modellen tegen. Wil jij dan de foto laten zien en het gedichtje voorlezen? Dan weten zij ook dat zij in het boekje staan. Zeg erbij dat ik heel veel moeite heb gedaan mijn modellen te vinden en het mij spijt dat dat niet gelukt is. Vergeet vooral niet te zeggen dat ik trots ben op iedereen. Ze hebben toch maar mooi model gestaan. Wil je dat voor me doen? Alvast bedankt. Inez

Er zijn geen grenzen
Zo zie je maar waar drie kleine vogeltjes: Mie, Pie en Kie je naar toe kunnen brengen. Kie nam zelfs z’n knuffels Kind en beertje Jochie mee. Wat hebben we allemaal beleefd? Zonder de vogels bijvoorbeeld, was ik nooit naar de dierenopvang gegaan. Als je geen hond of poes zoekt, kom je daar niet.
We mochten zomaar mee met de Welsh pony’s, de vogels op het frontriempje en ik in het karretje erachter. Op de grond gaan liggen bij Kabouter in het vliegenzwammendorp. Hoe leg je ’n voorbijganger uit wat je aan het doen bent terwijl je op de grond ligt met vogels, knuffels en ’n kabouter voor het dorp? Wij hebben Charlie bewonderd, die net getrimd was in de trimsalon. Charlie wist niet wat hij zag: wat doen Mie, Pie en Kie nou hier?
En dan vlieg je in een keer de trein in, ja, de deuren stonden open. Hebben Kie, Mie en Pie toch maar mooi ‘n Vogels Vrij abonnement aan deze reis overgehouden.
Op de Waddendijk was het bèèèè super gezellig met de schapen. Daar wilden we heel de dag blijven, vogels spotten in de Waddenzee. Bij de sterrenwacht, met ’n telescoop kijken naar de maan en Saturnus. Een ding is zeker, hier komen we nog ’n keertje terug. Ach, Derde Zwaan, de zieke zwaan bij de vogelopvang. Hij was maar wat blij met ons bezoek. Gelukkig gaat het steeds beter met Derde Zwaan. In de bijenkast kon Kie niet kijken, de bijen hadden het veel te druk. Tijd voor ’n praatje had Werkbij wel. De ontmoeting met Ben de sneeuwpop was wel heel toevallig. ’n Paar dagen later… geen sneeuwpop te zien. Python Albino en de dino’s joegen ons eerst angst aan. Je denkt dat dino’s uitgestorven zijn en dan staan ze ineens voor je neus. Op de snelweg met Dirk, en wie weet… later mee in de zijspan. Wie had dat kunnen denken, met drie kleine vogeltjes op avontuur? Met Mie, Pie, Kie, Kind en Jochie kan dat. Alle avonturen lees je in dit boekje.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! En hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 25 november uitgeleverd worden. Inez van Leeuwen zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...