FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
19 maart - Fred (Den Haag)

Inez van Leeuwen

Inez van Leeuwen
Inez van Leeuwen
Boekpresentatie
Dinsdag 19 maart 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdagavond 19 maart is Inez van Leeuwen om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij zal haar boek Wat een heerlijk kind is dat presenteren. Daarnaast zullen er liedjes uit haar eerste dichtbundel Ik wou dat ik zo zwemmen kon ten gehore worden gebracht.

Wat 'n heerlijk kind is dat
Gedichtenbundel met 26 kindergedichtjes met kleurenfoto’s door Inez van Leeuwen.

Gedichtje: ‘Wat ’n heerlijk kind is dat’
Zeg Roodkapje waar ga je henen?
Op deze o zo mooie dag
Grootmoeder koekjes brengen
Ik wil ook ’n koekje als dat mag

 Voor de wolf hoef je niet te vrezen
Die komt alleen in het sprookje voor
Hij had hier ook wel willen wezen
Maar … dat feest gaat mooi niet door

Iedereen kijkt in de wagen
Kijk, ze lacht, die schat
Zeg dan: mama, papa
Wat ’n heerlijk kind is dat

Kijk naar de foto’s en lees over: de aalscholver  in Delft - de krokodil in Rijswijk - Assie in het Vondelpark - Woezel in Groningen - je schaduw in Den Haag - de Amsterdamse spin - de giraffe in Rijswijk - de kabouter  in Den Haag - ’t lieveheersbeestje op het Museumplein - de ooievaars in Amsterdam - de kip in Poeldijk - de haaientanden in Amsterdam - het oudste wijfie van Nederland en nog veel meer …     Je moet echt met iedereen en alles kennismaken. Kijk om je heen; je komt ze overal tegen, je moet goed, heel goed kijken en je ziet iedereen en alles vanzelf.

Eerder verschenen: ‘Ik wou dat ik zo zwemmen kon’. Gedichtenbundel met 26 kindergedichtjes over poezen met kleurenfoto’s. Bij deze bundel hoort ’n cd met 11 liedjes gemaakt door Katakat: Carmen van Haren en Frank Jan Kat. Tijdens de boekpresentatie zal Katakat een aantal kattenliedjes laten horen die zijn gemaakt op de poezengedichtjes van Inez. Het bijbehorende cd’tje wordt deze avond óók ten doop gehouden.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!  

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...