FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
12 november

Inga Teekens

Inga Teekens
Inga Teekens
Boekpresentatie en signeren
Donderdag 12 november 19:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdagavond 12 november om 19:00 presenteert Inga Teekens haar nieuwe boek Kraak je eigen kramp bij Paagman vestiging Fred. Het eerste deel van haar nieuwste boek wordt in ontvangst genomen door Harry Piekema.

Kraak je eigen kramp

Je kent je eigen kramp vast wel. Want het overkomt iedereen: overvallen worden door een kramp – een onbegrijpelijke uitbarsting of dichtklappen die niet in relatie staat tot wat er gebeurt. Je kunt er niets aan doen want je hersenen functioneren anders en je wordt overvallen door emoties. De kramp doet je autonomie teniet en het gedrag dat je dan vertoont veroorzaakt schade, aan jezelf, je relaties en de omgeving.
De oplossing heb je in handen! Met behulp van dit boek doorloop je het Model voor Persoonlijke Autonomie (mPA). Stap voor stap, aan de hand van reflecties en oefeningen ontdek je de oorzaak van je kramp en zet je de noodzakelijke stappen zodat de kramp uit je leven verdwijnt. Je ware spirit en kracht komen dan tevoorschijn en je kunt genieten van innerlijke vrijheid die in al je handelen zichtbaar is.


Inga Teekens

Gaandeweg herkende zij een veelvuldig voorkomend fenomeen: een verkramping die zich openbaart zowel op individueel niveau als binnen organisaties. Een kramp die effectief en slagvaardig handelen belemmert. Teekens heeft een methodiek ontwikkeld om dit aan te pakken. Teekens werkt vanuit haar eigen bedrijf, Autonomica. Zij werkt zowel met opdrachtgevers uit het nationale en internationale bedrijfsleven als met particulieren 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...