FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
11 juni - Online

Irene van Staveren

Irene van Staveren
Irene van Staveren
Boekpresentatie
Online interview door Jean-Pierre Geelen
Donderdag 11 juni 2020 16:00 uur
MELD U AAN EN DOE (GRATIS) MEE!

Op donderdag 11 juni is Irene van Staveren om 16:00 uur te gast bij Paagman Centrum. Zij zal haar boek De professor als proefkonijn presenteren en geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal zij signeren. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op donderdag 11 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

>>> BESTEL HIER EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR <<<

De professor als proefkonijn
De professor als proefkonijn is het persoonlijke verslag van een uitbehandelde migrainepatiënt. Toen de artsen Irene van Staveren niet verder konden helpen, ging ze zelf op onderzoek uit. Zij verdiepte zich in wetenschappelijk onderzoek buiten de mainstream. En met effect: de aanvallen namen met 90% af. Van Staveren houdt een vurig pleidooi voor een experimentele geest bij artsen en patiënten. Haar boek biedt een hoopvol perspectief voor de honderdduizenden in Nederland en België die aan migraine lijden.

Spelregels: Hoe werkt het?
- U kunt het evenement bijwonen via ZOOM. Als u zich aanmeldt via het aanmeldformulier krijgt u op donderdag 11 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.
- Log uiterlijk een kwartier van tevoren (dus 11 juni om 15:45 uur) in. Dan kunnen we testen of alles werkt!
- Uw geluid staat automatisch op mute, de moderator kan uw geluid aanzetten. De moderator bepaalt dus wie er aan het woord is.
- U kunt in het ZOOM-scherm kiezen voor de optie "Raise Hand". De moderator kan dan uw geluid aanzetten zodat u iets kunt vragen/zeggen.
- U kunt tijdens de meeting ook chatten, dat kan met personen of algemeen tegen iedereen.
- Geïnteresseerden die niet deelnemen aan de meeting kunnen een grotere livestream volgen via: StoreZender en onze Facebookpagina.

De livestream zal zo'n 45 minuten duren en na het interview zal Irene van Staveren signeren. U kunt via onze website een gesigneerd exemplaar bestellen.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...