FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
9 juli

Isa Hoes

Isa Hoes
Isa Hoes
Lezing en signeren
Zaterdag 9 juli 12:00 uur
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 9 juli is Isa Hoes om 12:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Samen met haar dochter Vlinder Kamerling hebben zij het kinderboek Engel geschreven, over een meisje met bijzondere gaven.

Engel
Isa Hoes schreef Engel samen met haar dochter Vlinder (10). Het boek gaat over Engel, een heel bijzonder meisje dat een speciale gave heeft: ze kan wensen in vervulling laten gaan. Maar niet alle wensen: alleen die van goede mensen. Al snel liggen er mensen op de loer die misbruik willen maken van haar gave. Engel wordt gekidnapt en lijkt de gave te zijn kwijtgeraakt. Gelukkig kan ze niets voor de kidnappers betekenen omdat het allemaal slechteriken zijn. Maar dan blijkt dat de wensen van een van de ontvoerders wel in vervulling kunnen gaan... Isa hoes: 'Ik vond het een geweldig leuk idee om een kinderboek te schrijven. Toen ik het er 's avonds tijdens het eten met Vlinder over had, begon zij meteen met het verzinnen van verschillende verhalen. Het is ontzettend leuk om dit samen met Vlinder te doen.'

Isa Hoes & Vlinder Kamerling
Isa Hoes is vooral bekend als actrice. Ze had rollen in o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden, All Stars, Baantjer en Celblok H. Ook speelde ze in vele films en toneelstukken en ze is scenarioschrijfster. Het autobiografische Toen ik je zag was haar schrijfdebuut voor volwassenen, en met Engel begeeft zij zich voor het eerst in de wereld van de jeugdliteratuur.
 
Vlinder Kamerling is de 10-jarige dochter van Isa Hoes en Antonie Kamerling en is de jongste debutant bij Kluitman ooit.

Isa Hoes - 'Ik vond het een geweldig leuk idee om een kinderboek te schrijven. Toen ik het er ’s avonds tijdens het eten met Vlinder over had, begon zij meteen met het verzinnen van verschillende verhalen. Het is ontzettend leuk om dit samen met Vlinder te doen.’

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...