FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
5 maart - Fred (Den Haag)

Ivan Wolffers

Ivan Wolffers
Ivan Wolffers
Boekpresentatie, interview door Rinke van den Brink
Dinsdag 5 maart 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Dinsdag 5 maart is Ivan Wolffers om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij presenteert zijn boek Overleven en zal geïnterviewd worden door Rinke van den Brink. Aansluitend zal hij signeren.

In zijn nieuwe boek onderzoekt Ivan Wolffers waarom de mens onder alle omstandigheden overleeft, maar ook ten koste waarvan dat gaat. Het is een pleidooi voor kwaliteit in plaats van kwantiteit, voor diversiteit bij mens, plant én dier en voor biologische realiteitszin.

Overleven
Een persoonlijke kijk op een gedeelde toekomst
De afgelopen 150 jaar is door verbeterde gezondheidszorg, voeding en leefomstandigheden de gemiddelde levensduur van de mens blijven stijgen. Inmiddels wordt gedacht dat zelfs 130 jaar mogelijk moet zijn. Maar mensen willen altijd meer.
Tienduizenden jaren heeft de evolutionaire gulheid waarmee de natuur diversiteit bevordert, ervoor gezorgd dat overlevingskansen voor de mens maximaal zijn. De invloed van de mens op zijn omgeving is de laatste eeuw echter zo groot geworden dat er een mismatch is ontstaan tussen menselijke aanleg en de wereld waarin we leven.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!  

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...