FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
16 maart

James Dashner

James Dashner
James Dashner
Interview en signeren
Woensdag 16 maart 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 16 maart presenteert Paagman i.s.m. Boekids de komst van James Dashner. Om 14:00 uur zal de auteur van de wereldwijd bekende Labyrintrenner-trilogie (The Maze Runner) te gast zijn bij Paagman vestiging centrum. 

James Dashner
James Dashner (1972) werd geboren in Georgia en woont in de Rocky Mountains. Hij begon als jongetje al met schrijven. Hij werkte in de financiële wereld maar is nu, zeer succesvol, fulltime auteur. De young adult-boeken van James Dashner uit de Rocky Mountains zijn bekroond met diverse prijzen en van De Labyrintrenner zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Tevens zijn de eerste twee delen van de trilogie al verfilmd.

Na het succes van de trilogie (bestaande uit De Labyrintrenner, De Schroeiproeven en De Doodskuur) is er nu een nieuwe trilogie: de Mortality Doctrine!

In oktober 2015 verscheen het eerste deel: Geestesoog en deze maand, januari 2016, verscheen Cyberbrein. Het laatste deel, Survival Game, zal eind februari 2016 verschijnen.

Het is de eerste keer dat James Dashner voet aan het continent Europa zet. Eerder was hij wel in de UK voor een première van een van zijn films.

Boekids

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...