FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Vandaag gesloten
Archief
11 oktober - Centrum (Den Haag)

Jan Paul Schutten

Jan Paul Schutten
Jan Paul Schutten
Lezing over Het mysterie van niks
Zondag 11 oktober 2020 13:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht
Leeftijdsindicatie: vanaf 9 jaar

Op zondag 11 oktober is Jan Paul Schutten om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Hij zal een lezing over zijn boek Het mysterie van niks geven! Aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan tijdens de Kinderboekenweek hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Het mysterie van niks
Met Het mysterie van niks en oneindig veel snot over het ontstaan van het heelal maken Jan Paul Schutten en Floor Rieder hun gelauwerde non-fictietrilogie compleet. Duik mee in de wereld van natuurkunde en sterrenkunde; een wereld van tijdreizen, van zwarte gaten, van donkere materie, van deeltjes die dwars door jou en de hele aarde heen schieten en van oneindig veel andere heelallen met oneindig veel andere jou’s en mij’s – echt waar! Een wereld van het kleinste van het kleinste tot het grootste van het grootste. En een wereld van briljante denkers en wetenschappers die over zo ongeveer alle vragen in het universum hebben nagedacht.

Kinderboekenweek 2020: En toen?
Lijkt het jou leuk om met een tijdmachine naar vroeger te reizen? We hebben nieuws voor je: dat kan. Tijdmachines bestaan allang en we noemen ze boeken! Tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) reizen we met z'n allen naar het verleden. Alle vier de winkels van Paagman staan vol met boeken waarin vroegere tijden een rol spelen. En we organiseren allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Zie hier het volledige programma. 

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Jan Paul Schutten
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...