FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Vandaag gesloten
Archief
28 maart - Fred (Den Haag)

Jan Siebelink

Jan Siebelink
Jan Siebelink
Interview door Arjan Peters
Donderdag 28 maart 2019 16:30 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 28 maart is Jan Siebelink om 16:30 uur te gast bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal door Arjan Peters geïnterviewd worden over zijn Boekenweekgeschenk Jas van belofte. Aansluitend zal hij signeren.

Jan Siebelink
Jan Siebelink (1938) groeide op in een streng-godsdienstig christelijk gezin. Vanaf 1975 begon hij te schrijven, daarvoor was hij leraar Nederlands en Frans. Tijdens zijn schrijversleven heeft hij al een heel aantal romans en verhalen voortgebracht. Zijn belangrijkste romans zijn De herfst zal schitterend zijn, En joeg de vossen door het staande koren, De overkant van de rivier, Vera, Margaretha en uiteraard de bestseller Knielen op een bed violen. In het laatstgenoemde boek vertelt Siebelink over de godsdienstige kring waar zijn vader toe behoorde en hoe hij daar zelf bij betrokken werd.

Boekenweek
Van 23 tot en met 31 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘De moeder, de vrouw', ontleend aan het gelijknamige gedicht van Martinus Nijhoff. De Boekenweek viert het boek, en in 2019 vieren we boeken over moederschap in het bijzonder. Iedereen heeft een moeder, hartverwarmend en zorgzaam, streng of afwezig. Fictie en non fictie brachten vele markante moeders voort: via dochters en zonen die schrijven over hun moeder, moeders die schrijven over het moederschap. Jas van belofte van Jan Siebelink is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Murat Isik heeft het Boekenweekessay van 2019, Mijn moeders strijd, geschreven.

BOEKENWEEK BIJ PAAGMAN

Tip: geniet na het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!  

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...