FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
23 juni - Delft

Jean-Marc van Tol

Jean-Marc van Tol
Jean-Marc van Tol
Lezing
Zaterdag 23 juni 2018 15:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 23 juni 2018 is Jean-Marc van Tol om 15:00 uur te gast bij Paagman vestiging Delft, Choorstraat 1. Hij zal een lezing geven over zijn boek Musch, het eerste deel van zijn nieuwe trilogie over Johan de Witt. Aansluitend zal hij signeren.

Musch
Het is 1650. Achter de pracht en praal van de Gouden Eeuw zijn ontluisterende intriges rond stadhouder Willem ii gaande. Spin in het web is Cornelis Musch, griffier der Staten-Generaal, een ambtenaar die er heimelijk in is geslaagd de machtigste man van de Republiek te worden. Na de verrassingsaanval van Willem II op Amsterdam in de zomer van dat jaar en de arrestatie van zes Hollandse Statenleden, die in Slot Loevestein gevangen worden gezet, komt Musch meer en meer alleen te staan. De onthulling van alles wat hij over zijn vijanden weet is zijn ultieme wraak.

Jean-Marc van Tol
Jean-Marc van Tol (1967) is een Nederlands illustrator, striptekenaar en cartoonist. Zijn meest bekende werk is de cartoonreeks Fokke en Sukke. Deze reeks bedacht hij samen met John Reid en Bastiaan Geleijnse; Van Tol is de tekenaar van de serie.  Sinds 1 januari 2007 is Jean-Marc van Tol zijn eigen uitgeverij begonnen, Catullus.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...