FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
5 november

Jean-Pierre Geelen

Jean-Pierre Geelen
Jean-Pierre Geelen
Lezing en signeren
DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD
Paagman vestiging CENTRUM: Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

LET OP: - DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD
Donderdag 5 november is Jean-Pierre Geelen, tv-criticus voor de Volkskrant, om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging centrum. In het kader van zijn boek Zelf Tv Kijken geeft hij een lezing en signeert hij aansluitend. 

Zelf tv kijken
Televisiekijken: we doen het al 65 jaar, maar niemand heeft het ooit geleerd. Het kastje staat dagelijks aan, vaker en langer dan ooit. Wat zien we eigenlijk echt? Wat zien we niet? Hoe kijken wij naar televisie en hoe kijkt televisie naar ons? Nu televisie in Nederland de pensioengerechtigde leeftijd bereikt heeft, is het tijd voor een terugblik.
Jean-Pierre Geelen is tv-criticus voor de Volkskrant. In Zelf tv-kijken maakt hij de balans op, in de van hem bekende prikkelende en ironische stijl. Wat heeft het medium ons gebracht? Hoe ontwikkelt het zich? Hoe kijkt de criticus? Dit boek gaat over help-tv en hypes, over drama’s en dramadrang, over typische televisietaal, over ego’s, roem en reputaties

Jean-Pierre Geelen
Jean-Pierre Geelen (1964) is als journalist en columnist verbonden aan de Volkskrant. Sinds 2009 verzorgt hij de dagelijkse televisierecensie. Van zijn hand verscheen Bedrog voor beginners (1995), 374 manieren om uw medemens te irriteren (1996), Het Haagse huwelijk  (1998), Blinde vink (2009) en, in samenwerking met Maarten van Rossem, Nederland en de Nederlanders (2011).
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...