FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
5 december- Fred (Den Haag)

Jeff Kinney

Jeff Kinney
Jeff Kinney
Ontmoet de schrijver van Het leven van een loser!
Persconferentie en signeren
Woensdag 5 december 2018 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Groot nieuws! Jeff Kinney, schrijver van de wereldwijde bestsellerserie Het leven van een Loser, komt naar Nederland! Hij reist de hele wereld over, maar op 5 december komt hij bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) zijn Nederlandse fans ontmoeten. Iedereen die komt krijgt een uniek Sinterklaascadeau van Jeff Kinney zelf: een superleuke Loser-pet! Naar aanleiding van zijn nieuwe boek geeft hij een heuse persconferentie en jullie zijn de journalist!

Dus: bedenk een goede vraag die je Jeff Kinney wil stellen (in het Engels of het Nederlands) en wie weet mag jij een vraag stellen! Na afloop zal Jeff Kinney al zijn boeken signeren.

Het leven van een Loser
In Nederland werden meer dan 2 miljoen boeken verkocht van de serie Het leven van een Loser, en wereldwijd zelfs meer dan 200 miljoen! Jeff Kinney heeft twee keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen: met Gedumpt en Drie keer niks. De serie bestaat intussen uit twaalf delen en blijft ongekend populair onder kinderen vanaf 9 jaar. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...