FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
6 juli - Delft

Jelle Hermus

Jelle Hermus
Jelle Hermus
Signeren en free hugs
Zaterdag 6 juli 2019 15:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis

Op Zaterdag 6 juli is Jelle Hermus om 15:00 uur te gast bij Paagman Delft (Choorstraat 1, Delft). Hij zal zijn boek Leven met wind mee signeren en hij geeft free hugs weg!

Leven met wind mee
‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In Leven met wind mee laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Na zijn succesvolle debuut Steeds leuker gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Jelle Hermus
Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl - waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer dan 140.000 mensen en zijn populaire Broednestcursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken. Zijn boeken zijn bedoeld als handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...