FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
12 juni - Centrum (Den Haag)

Jelle Hermus

Jelle Hermus
Jelle Hermus
Boekpresentatie
Woensdag 12 juni 2019 16:30 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woendag 12 juni is Jelle Hermus om 16:30 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Hij zal hier zijn boek Leven met wind mee presenteren. Aansluitend zal hij signeren. 

Leven met wind mee
‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In Leven met wind mee laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Na zijn succesvolle debuut Steeds leuker gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Jelle Hermus
Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl - waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer dan 140.000 mensen en zijn populaire Broednestcursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken. Zijn boeken zijn bedoeld als handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...